Afvallen met fietsen

Als je er altijd van hebt gedroomd om af te vallen, is fietsen misschien gewoon het ticket. Deze low-impact oefening is een uitstekende manier om calorie├źn te verbranden terwijl ze ook thuis blijven. U kunt een fiets gebruiken voor een binnen- of buitentraining. En omdat fietsen overal kan worden gedaan, kun je het zelfs thuis doen, wat een extra bonus is! De sleutel tot gewichtsverlies met fietsen is om het te combineren met krachttraining en een verandering in levensstijl.

Voor een geleidelijk effectief programma voor gewichtsverlies moet fietsen worden gecombineerd met gewichtstraining. Fietsen zal kalfspieren en dijen versterken. Probeer verschillende stijlen van fietsen om degene te vinden die het beste bij uw behoeften en fitnessniveau past. Roadfietsen hebben bijvoorbeeld slanker frames en dunne banden. Maar welke stijl je ook kiest, je ultieme doel is om fit te worden en af te vallen. Bovendien, als je een beginner bent, wil je misschien een mountainbike proberen voordat je begint te fietsen.

Fietsen heeft ook gezondheidsvoordelen. Als je met andere mensen rijdt, zul je een motivatie hebben om verder te gaan en minder vaak ritten te annuleren. Bovendien kan fietsen met vrienden je helpen om te voorkomen dat je je verveelt en jezelf toestaat om in een slecht humeur te komen, wat kan leiden tot te veel eten of binge eten. Als je met vrienden fietst, heb je een grotere stimulans om te blijven rijden. En vergeet niet dat het veel gemakkelijker is om af te vallen als je met vrienden fietst.

Scroll naar boven