Hoeveel groenten moet je elke dag eten?

Hoeveel groenten moet je elke dag eten? Een derde van de Amerikaanse bevolking krijgt niet genoeg groenten en fruit. In feite eet slechts twee procent van de middelbare scholieren de aanbevolen dagelijkse vergoeding van groenten en fruit. Ondanks de gezondheidsvoordelen hebben we de neiging om onze dagelijkse vegetarische inname te beknibbelen, wat leidt tot een op de twaalf cardiovasculaire sterfgevallen. Verse en bevroren groenten zijn even gunstig voor ons lichaam, en de kosten ervan zijn de belangrijkste boosdoener.

Het goede nieuws is dat je de portiegrootte in kleinere porties kunt afbreken en aan je maaltijden kunt toevoegen. Door uw porties op te splitsen bij de maaltijd, bent u op weg om uw dagelijkse aanbevolen serveren van groenten te krijgen. Als u op zoek bent naar de meest effectieve manier om dit te laten werken, moet u zich abonneren op een nieuwsbrief voor gezond eten. Het is een gemakkelijke manier om het nieuwste voedingsonderzoek en -informatie bij te houden.

Voor volwassenen zijn de aanbevolen dagelijkse groente -innames verschillend, afhankelijk van leeftijd en geslacht. Vrouwen van 19 tot 32 jaar moeten dagelijks ongeveer 2,5 tot drie kopjes groenten eten. Als u echter ouder bent, moet u zich aan de aanbevolen bedragen houden. Mannen daarentegen moeten drie tot vier kopjes groenten per dag consumeren. Mannen moeten minstens twee en een half kopjes groenten per dag consumeren. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw moeten volwassenen elke dag tussen de vijf en dertien porties fruit en groenten consumeren. Dat is ongeveer twee kopjes fruit en drie porties groenten per dag.

Scroll naar boven